Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΑπό τα βάθη του χαμηλότερου σημείου της γης,

από την αρχαιότατη πηγή νεότητας,

η Νεκρά Θάλασσα -το δώρο της φύσης- είναι το

''Αυθεντικό SPA Υγείας & Ομορφιάς''.AVANI

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα, ή Θάλασσα Αραβά, κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.. Είναι το κατώτερο σημείο του πλανήτη (418 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας) και ένας από του πιο θεαματικούς γήινους σχηματισμούς.

Τρία εκατομμύρια χρόνια πριν, παρουσιάστηκε μια μικρή γεωλογική αναταραχή στην κοιλάδα του Ιορδάνη: ένα ρήγμα. Μέσα σε αυτό έρευσε και συγκεντρώθηκε θαλασσινό νερό διαμορφώνοντας έτσι μια μεγάλη ηπειρωτική λίμνη.

Αυτό το μοναδικό γεωγραφικό φαινόμενο συχνά αποδίδεται ως το πρώτο κέντρο περιποίησης του δέρματος στον κόσμο. Πλέον είναι παγκοσμίως γνωστό ως το μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο Spa του πλανήτη.

Μία μοναδική πηγή πλούσια σε μοναδικά στον κόσμο μεταλλικά στοιχεία τροφοδοτούμενη από τα νερά του Ιορδάνη από το Βορρά και από φυσικές πηγές και ρυάκια από Ανατολή και Δύση.

Η Κλεοπάτρα, ο βασιλιάς Σολομώντας, η βασίλισσα του Σαβά, και ο βασιλιάς Ηρώδης έκαναν μπάνιο στη Νεκρά Θάλασσα, επωφελούμενοι από την υψηλή συγκέντρωση των μεταλλικών στοιχείων, με δυνάμεις αντι-γήρανσης και ανανέωσης κυττάρων.

Αυτή η μοναδική πηγή φυσικού πλούτου έχει χρησιμοποιηθεί από τα υψηλά επιπέδου εργοστάσια παραγωγής καλλυντικών της AVANI και έχουν παραχθεί καλλυντικά ασύγκριτης ποιότητας παγκοσμίως για την περιποίηση του δέρματος.